Home | Nyheter | First Mover Group köper Resultat Projektledning
First Mover Group | 08.12.2020
Nyheter

First Mover Group köper Resultat Projektledning

First Mover Group har idag ingått ett avtal om att köpa 100 % av aktierna i Resultat Projektledning Sverige AB (Resultat), ett svenskt hyresgästrådgivnings- och projektledningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö.

– Med detta förvärv fortsätter vi att stärka vår position i Sverige, den största marknaden i Norden. Vi blir därmed är en ledande aktör på marknaden för hyresgästrådgivning i Göteborg som levererar mervärdestjänster och stöd till företag som ska omlokalisera sig. Förvärvet kommer att ge synergier och stärka First Mover Groups ställning som en komplett tjänsteleverantör, säger Eirik Arnø, vd på First Mover Group.

– Vi ser fram emot att bli en del av First Mover Group. Vi delar samma värderingar och brinner för att leverera förstklassiga tjänster till våra kunder. Jag är därför övertygad om att vi tillsammans ska kunna skapa ytterligare kundvärde, säger Christer Johanson, vd på Resultat.

– Vi är mycket glada över att kunna stärka gruppen med kompletterande kompetens och gläder oss över att kunna välkomna nya talanger till FMG-familjen. Tillsammans kommer vi att fortsätta den lönsamma tillväxten och skapa värden för kunderna, medarbetarna och aktieägarna, avslutar Eirik Arnø.

 För mer information:

Eirik Arnø, vd; +47 958 40 210

Tore Martinsen, styrelseordförande FMG; +47 970 36 218

Kontakt meg angående denne artikkelen

Kontakt meg

Article detail form - SV
*Ved å sende inn dette skjemaet godtar du vår personvernerklæring.