Home | Nyheter | Ny VD på First Mover Group
First Mover Group | 04.12.2020
Nyheter

Ny VD på First Mover Group

Eirik Arnø har anställts som ny VD på First Mover Group.

 First Mover Group har anställt Eirik Arnø som ny vd. Arnø kommer från Data Response, där han bland annat har varit ansvarig för koncernens strategiarbete. Han börjar hos oss den 1 oktober. Eirik Arnø är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan BI. Före Data Response arbetade han med affärsutveckling på Aker Solutions med fokus på M&A och strategi. Han har också åtta års erfarenhet inom konsultbranschen, som partner hos Cardo Partners.

– Jag ser fram emot att bli en del av och leda ett företag med så många engagerade och kompetenta medarbetare. Företaget har genomgått en fantastisk resa under de senaste 14 åren och är i färd med att etablera sig som en ledande aktör i Norden. FMG kommer även i fortsättningen att vara ett framåtblickande företag med tydliga ambitioner om vidareutveckling och internationell tillväxt, säger Eirik Arnø, tillträdande vd.

Avgående vd:n Tore Martinsen fortsätter som styrelseordförande, men kommer också att ha en aktiv roll som rådgivare med fokus på affärsutveckling och M&A.

– Vi är mycket glada över att Eirik blir en del av teamet. Han tar med sig ett strategiskt tänkesätt, nya perspektiv och erfarenheter från börsnoterade företag. Vi är övertygade om att han, tillsammans med resten av teamet, kommer att lyfta FMG under nästa tillväxtfas, säger Tore Martinsen, styrelseordförande på FMG.

Kontakt meg angående denne artikkelen

Kontakt meg

Article detail form - SV
*Ved å sende inn dette skjemaet godtar du vår personvernerklæring.